top of page

Het samenspel van donker en licht onthult de schoonheid van het leven

Mijn naam is Stephanie de Graaf  en ik ben vijfentwintig winters oud. Eefjes Photography is een vernoeming naar mijn tweede naam Eefje. Fotografie is voor mij een kunstvorm waarbinnen ik schoonheid graag vastleg op de gevoelige plaat. Jarenlang heb ik als amateur fotograaf de wereld en haar mensen vastgelegd met zowel analoge als digitale fotografie. ​

Op deze foto heb ik mijn Minolta SR-T 101 vast uit  1966. Met deze analoge camera heb ik jarenlang handmatig foto's geschoten. Geen automatische focus of instellingen, maar alles handmatig. Dit heeft mij niet alleen de fijne kneepjes van het vak geleerd, ook ben ik mij bewust van iedere foto die ik schiet. In 2023 heb ik een cursus portretfotografie en lichtgebruik gevolgd aan de Foto Academie Amsterdam. Deze cursus heeft mij het laatste zetje gegeven om aan de slag te gaan als freelance fotograaf.

Mijn voorkeur gaat uit naar portretfotografie. Het individu vastleggen met oog voor donker en licht spreekt mij enorm aan. Daarnaast laat ik mij graag inspireren door jouw ideeën als geportretteerde om zo de mooiste foto's te schieten. Naast portretfotografie heb ik een breed repertoire. Ik kijk graag samen naar een manier om jouw moment vast te leggen. Mocht dit je aanspreken neem dan gerust contact met mij op over de mogelijkheden en een vrijblijvend gesprek. 

Naast mijn werk als fotograaf heb ik een bachelor Geschiedenis en volg ik de masters Stads- en Architectuurgeschiedenis en de Onderzoekmaster Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Liefs, Eefje

DSC_8686.jpg
bottom of page